Sign in to follow this  
alex_75

problema in fase di installazione OS X

Recommended Posts

/dev/disk0


   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER


   0:      GUID_partition_scheme                        *250.1 GB   disk0


   1:                        EFI EFI                     209.7 MB   disk0s1


   2:                  Apple_HFS Hd SSD                  249.7 GB   disk0s2


/dev/disk1


   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER


   0:      GUID_partition_scheme                        *500.1 GB   disk1


   1:                        EFI EFI                     209.7 MB   disk1s1


   2:                  Apple_HFS Macintosh HD            499.2 GB   disk1s2


   3:                 Apple_Boot Recovery HD             650.0 MB   disk1s3


/dev/disk2


   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER


   0:      GUID_partition_scheme                        *500.1 GB   disk2


   1:                        EFI EFI                     209.7 MB   disk2s1


   2:                  Apple_HFS Wd Backup               499.1 GB   disk2s2


/dev/disk3


   #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER


   0:      GUID_partition_scheme                        *2.0 TB     disk3


   1:                        EFI EFI                     209.7 MB   disk3s1


   2:                  Apple_HFS Senza titolo            2.0 TB     disk3s2


 


sul disk3s2 mi risulta avere circa 800gb di materiale,... ma quando leggo hd mi risulta vuoto, tutto questo è successo in fase di installazione del OS X Maveriks


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this